Meny Stäng

Sponsrad video – Apolloguden frontar Apolloresor till paradiset Karibien

Den här sommaren har ju varit helt fantastisk, och det har varit perfekt att semestra i Sverige. Vi har inte känt nåt behov av att resa utomlands över huvud taget. Men snart kommer hösten och vintern, och då skulle det förstås sitta finfint med en resa till varmare breddgrader. Om vi arbetar hårt med båten under hösten kan det dessutom vara skönt med lite paus och ja …  göra ingenting.

Easy-going i Karibien

I den nya filmen från charterföretaget Apollo visar Apolloguden oss hur man har det easy-going i Karibien. Vi har aldrig varit i Karibien, eller ens i närheten. Ett tag funderade vi på att resa till Kuba, men det blev aldrig av. En kollega har varit i Aruba med familjen, och de ska dit igen eftersom de gillar det så mycket. Har du varit i Karibien och hur var din upplevelse? Är det sådär easy-going som i filmen, haha?

Detta är ett sponsrat inlägg.

Läs mer: Sponsrad video – Byt namn till Klaus-Heidi och starta på nytt i Berlin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev