Meny Stäng

Välkomnade till marinan – vårt nya hem

Igår kändes det som att vi blev välkomnade till marinan på flera sätt. Det började med att flera vänner, oberoende av varandra, tittade förbi med blommor och bubbel. Och sedan blev vi förstås sittande på däck i solen i flera timmar.

Välkomstpresent

Mitt i allt kom ett grannpar över med bröd och salt som en välkomstpresent. Så himla trevligt! Och vi kanske ska säga att vi pratat med flera av de andra grannarna också. Det känns som att det är mycket lättare att få kontakt med grannarna här, än vad det är i en lägenhet… Kvällen avslutades med att några av våra vänner bjöd på middag på en restaurang på Hornsbergs strand. Vilken härlig dag!

Vännerna kom med blommor och bubbel
Vännerna kom med blommor och bubbel
 Grannarna kom med bröd och salt
Grannarna kom med bröd och salt

Läs mer:Fått ordning i husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev