Meny Stäng

Handdukstorken på plats

Redan nu är det kyligt på nätterna i husbåten, och vi vet att vi kommer att behöva göra ett antal insatser för att hålla oss varma i vinter. En båt ligger ju i kallt vatten, och delar av båten är otillräckligt isolerade. På ovanvåningen är det till exempel englasfönster …

Avfuktare på plats

En första insats var att ställa in en avfuktare. Den gör att fukten försvinner samtidigt som den sprider lite värme. Dessa effekter når dock inte till badrummet, som ligger i andra änden av båten.

Installerat handdukstork

Genom att installera en handdukstork hoppas vi få lite värme samtidigt som handdukarna blir torra! Vi beställde handdukstorken på nätet och den levererades vid dörren, längst ut på bryggan. Vi har hjälpts åt att montera den, och nu är den uppe. När jag läste broschyren lärde jag mig förresten att skiftnyckel heter ”svensknøgle” på danska, eftersom det är en svensk uppfinning. Varje dag lär man sig något nytt!

Handdukstork

Läs mer: Kräftskiva på bryggan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev