Meny Stäng

Nyheter från Action Mobil

Nyligen fick jag ett nyhetsbrev från Actionmobil, och det är alltid roligt att kika på de här bilarna. De är alldeles för dyra för vår plånbok och slukar säkert en hel del soppa, men det som känns spännande är ju att man skulle kunna våga sig utanför Europa på ett annat sätt.

Slipper fastna i leran

Ett sånt här monster fastnar knappast för att det råkar vara lite lerigt … I det senaste numret från Actionmobil visar de modellen Atacama 5800, som tydligen fått ett ansiktslyft. Bilen ser bekväm ut invändigt samtidigt som arsenalen av batterier, solpaneler och omvandlare gör att man nog klarar sig ett bra tag på egen hand …

Action Mobil
Atacama 5800
Action Mobil Atacama

Läs mer: Monsterhusbil på Caravan Salon – och lite retro

Prenumerera på vårt nyhetsbrev