Meny Stäng

Vilka sommardagar!

Årets första höstmånad är här och vi befinner oss i det kalla Norden. Och ändå, den här känslan av sommar vid Medelhavet. I marinan är det full aktivitet: barn i flytvästar på bryggorna och sällskap som sippar bubbel på Sjökrogen.

Husbåtslivet är bra

Vi sitter tillbakalutade på däck och njuter av solen medan vi tittar på båtarna, som i tät trafik glider in och ut genom inloppet. De vinkar till oss och ropar ”Man kan inte tro att vi är i Sverige!”. Och vi vinkar glatt tillbaka.

Besök i husbåten

Igår eftermiddag fick vi besök av Robin och Alexandra och … det unga trevliga paret som köpt vår lägenhet i Sumpan! Det blev en väldigt trevlig kväll med god mat, vin och många skratt.

Pampas sommardagar

Läs mer: Få igång värmen i husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev