Meny Stäng

KLM:s flygplan förvandlades till bio

Den 2 oktober i år fick 300 barn en lite annorlunda upplevelse genom KLM. Barnen blev inbjudna till en minst sagt spektakulär förhandsvisning av den nya Disney-filmen Planes. Det som var lite speciellt var att förhandsvisningen inte gavs på en bio – utan i ett flygplan!

Vinnare i tävling

Barnen var alla vinnare i KLM:s ”Create your own plane”-tävling, där de hade deltagit genom att rita egna flygplan. Säkert en rolig och annorlunda bio-upplevelse!

Gillar du att se film på flyget?

Själv älskar jag att se tecknad film när jag flyger! Ombord på flygplan har jag svårt att koncentrera mig på dialog och invecklad handling, och då är det perfekt med tecknat. Senast vi flög långt såg jag den senaste Ice Age-filmen. På de stora moderna flygplanen idag finns det ju ofta många filmer att välja bland – helt perfekt när man ska flyga långt! Gillar du att se film när du flyger?

Läs mer: Amsterdam sneakers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev