Meny Stäng

Rabatt på resor

Är du sugen på en sol- och badresa i vinter? På Rabattkalas.se finns just nu ett erbjudande om 50 procent rabatt på hotell, när man bokar via Mr Jet. Erbjudandet gäller till och med den 30 november 2013 och gäller både när man bokar hotellet separat och när man bokar ett flyg- och hotellpaket.

Solsäkra resmål

Det finns ett gäng olika solsäkra resmål att välja bland, som Thailand, Bali, Dubai, Cancun och Miami. De har även resor till Marrakech, där vi var för några vintrar sedan.

Där var nästan lite kyligt i december, så det var ingen badsemester, men däremot gjorde vi spännande utflykter i Atlasbergen och på fyrhjuling. Vi bodde på en liten riad mitt inne i Medinans gyttriga kvarter, och behövde bara ta ett steg utanför hotellet innan vi befann oss bland åsnor, kärror och kryddförsäljare …

Rabatter på resor

Jag har ganska nyligen upptäckt att det finns sidor som samlar rabattkuponger på det här sättet. Man kan söka på företag eller kategorier, och får upp aktuella rabattkampanjer. Jag har hört talas om den amerikanska TV-showen Extreme Cuoponing, som handlar om människor som gör det till en livsstil att handla enorma mängder billigt, genom att använda kuponger.

Det ligger nog inte riktigt för mig måste jag erkänna, eftersom jag blir galen av att hålla reda på små papperskuponger. Att söka bland kampanjer på nätet och sedan direkt klicka sig vidare – det verkar smidigare!

Dromedarer

Läs mer: Billig solsemester

Läs mer: Var femte lånar till semestern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev