Meny Stäng

Res billigt med rabattkoder

FREEDOMtravel gästas av Daniel Sisay, skribent från PSD Media AB, som berättar om ett sätt att hitta billiga resor.

Att välja rätt charterbolag kan vara som att hitta rätt på en polarbjörn i en snöstorm. Alla bolag slänger i princip kampanjer i ansiktet på en där de själva krönt sig till att vara nätets billigaste och bästa alternativ. Dock är det alltid lite svårt att veta hur bra hotellen verkligen är och det sista man vill är att minnas sin semester som en flopp p.g.a. ett dålig val man gjort.

Tryggt med stora bolag

För att ta det säkra före det osäkra är det alltid tryggast att välja de större bolagen som t.ex. Apollo.se. Dock brukar inte alltid priserna locka då man oftast i samband med trygghet tyvärr får betala lite extra. Men det finns ett knep där man inte längre behöver välja mellan trygghet eller ett lägre pris.

Rabattkoder

Att handla med rabattkoder ger dig möjlighet att sänka priset ytterligare på ditt resmål. Det finns flera hemsidor som specialiserat sig på att samla ihop rabattkoder & erbjudanden till Sveriges största resebolag. På så sätt får du det bästa av båda världarna.

Ett exempel på en sådan hemsida är Kampanjjakt.se. Här finner du t.ex. kampanjkoder till Apollo.se och flera andra välkända resebolag. Läs mer om dessa rabatter genom att klicka här. Har du fler resetips att dela med dig av? Lämna gärna en kommentar och berätta om ditt bästa knep för att spara ytterligare slantar på själva resekostnaderna & boendet.

Koh samui hotell

Läs mer: Billigaste resmålen i världen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev