Meny Stäng

Husbåt till salu

Det finns en husbåt till salu här i Pampas marina. Det är båten Tua som finns ute till försäljning. Den här husbåten är ännu mer båt än vår, om man nu kan säga så. Den har fungerande motor och fungerar alltså inte bara som bostad – den kan också köras.

Husbåten Tua

Vi har varit ombord på husbåten Tua vid några tillfällen, och den är cool eftersom det är riktig båtkänsla och eftersom man också kan köra den.

Uppdatering: Husbåten Tua finns inte längre till salu, men läs gärna Vanliga frågor om att bo på husbåt. Om du letar efter husbåtar till salu rekommenderar vi att kika på Hemnet eller möjligtvis på Blocket. Självklart kan du mejla oss om du har allmänna frågor också! Vi bor på en husbåt i Pampas marina sedan 2013.

Husbåt till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev