Meny Stäng

Julbord på Fåfängan i Stockholm

Idag var det dags att gå ut med jobbet igen. Nu var det en annan konstellation av kollegor och julbord på Fåfängan på Söder. Fåfängan ligger på en kulle med fantastisk utsikt över vattnet och Gröna Lund.

Bra julbord

På julbordet fanns allt det traditionella plus en del specialiteter som rökt gös, vildsvinskorv och björnbullar. Möjligtvis kunde man sakna lite mer grönt… men det är ju inte helt ovanligt på julbord. Vi har tidigare ätit god brunch på Fåfängan. Den gången på Fåfängan fick vi en riktig surmupp som servitör. Den här gången fick vi tvärtom en spelevink som skojade glatt om det ena och det andra …

Utsikt fåfängan
Utsikten är jättefin, och det är högre än vad det ser ut som på bilden…
Julbord på Fåfängan
Sill och lax är det jag föredrar på julbordet – vad äter du helst?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev