Meny Stäng

Pasta på Vapiano i Gamla stan

Igår gick vi ut på stan efter jobbet för att träffa några vänner, men först stannade vi på Vapiano i Gamla stan för en pasta. Vi gillar att komma hit för att äta något enkelt men gott, och kunna ta en öl eller ett glas vin till.

Restaurangkedjan Vapiano

Om du inte känner till Vapiano så är det en restaurangkedja med fem restauranger i Stockholm, varav en i Gamla stan, och två i Malmö (och ett helt gäng utomlands). Man får ett kort i entrén som man stämplar in allt man äter och dricker på. När man går betalar man summan som finns på kortet. Ganska smidigt faktiskt!

Pasta som lagas medan du ser på

Maten (mest pizza och pasta, men också en del smårätter) lagas bakom disk medan man ser på. Pastan är riktigt god, även om man förstås blir väldigt mätt. Vapiano är en populär restaurang och kanske inte bästa stället om man vill ha en lång mysig kväll i avskildhet, men om man vill ha god och inte alltför dyr mat i väntan på vidare nattliv är det perfekt! Läs mer på Vapianos webbsida.

vapiano
pasta-vapiano

Prenumerera på vårt nyhetsbrev