Meny Stäng

10 tips när du ska hyra bil

Hyr du bil i bland, till exempel när du är ute och reser? Det händer att vi gör, när vi inte reser med husbilen. En bil är ju ett bra medel för att kunna se sig om på egen hand. Vissa saker kan vara bra att tänka på när man ska hyra bil dock …

En kollega till mig fick betala dyrt för ett stenskott eftersom hon inte hade försäkring. En annan kollega upptäckte, när hon skulle lämna tillbaka bilen, att den skulle lämnas i en annan stad än hon trodde … i en annan ände av Australien.

Hyrbilguiden.se är en sajt där du kan söka hyrbil och jämföra priser mellan 950 olika hyrbilsföretag. De har nu satt ihop ett antal tips, för att spara pengar vid hyra av bil. De skriver bland annat att man ska tänka på självrisken, eftersom den kan variera mellan olika uthyrare, och att man ska vara nog med att läsa igenom villkor och tillstånd. Att boka tidigt eller fråga efter mängdrabatt kan också löna sig.

hyra bil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev