Meny Stäng

Nyårsafton i Sabang i Filippinerna

Annons

Vi inledde vår Nyårsafton i Sabang på ön Mindoro med en riktigt god buffé, bland annat med en hel grillad gris, på restaurang Toko’s. (Liiite synd att magsäcken krympt ihop efter magsjukan …) Sedan fortsatte vi till ytterligare en restaurang, en bar och en nattklubb. En riktigt lyckad nyårsafton får man säga!

Restaurang och bar

Efter middagen fortsatte vi till den svenskägda restaurangen Tamarind här i Sabang, för en drink och snack med andra svenskar. Ägaren Bernies son Daniel gav oss en del tips inför vår fortsatta resa. Vi återkommer om det! Sedan var det dags att fortsätta firandet förstås …!

Nyårsafton Filippinerna

Fyrverkeri och nattklubb

Vid tolvslaget flyttade vi oss till baren där vi hängt de flesta kvällar. Här möts vi av numera kända ansikten varje kväll: de leende tjejerna i baren, de trevliga svenska dykarna, den fulla sluddrande australiensaren, den prostituerade tjejen med det ombytliga temperamentet och she-malen som är vackrare än alla kvinnorna. Vi såg på fyrverkerierna från barens balkong innan vi fortsatte till en nattklubb och dansade in det nya året.

Filippinerna nyår

Prenumerera på vårt nyhetsbrev