Meny Stäng

Golf i solen – golfresor till soliga länder

Annons

Det har blivit mer och mer poppis med paketresor med olika teman. Jag har en kollega som brukar åka på cykel- och vandringsresor. Ett par vänner ska på träningsresa i sommar, och vi fick just mejl från brittiska bekanta som är på golfresa i Dubai. Nu börjar det bli mer och mer populärt med golfresor i soliga länder.

Golf i härlig miljö

Vi golfar inte själva (Peter säger att han skulle bli fast om han började … haha), men vi har flera vänner som gillar att hänga på golfbanan. Att golfa i Sverige är säkert trevligt, men kanske ännu mer nice att kombinera golfandet med några veckors sol?

Golfresor till solen

Ett företag som erbjuder den här typen av resor är Sunbirdie. I deras utbud finns både veckoresor och longstay, det vill säga resor på runt en månad. I paketen ingår både hotell och golfspel i något land med trevligare klimat, där man alltså kan varva golfspelande med strandhäng.

Man kan välja allt från Portugal och Spanien till mer exotiska platser, som Thailand och Sydafrika. Hur är det med dig, skulle du kunna tänka dig en golf- eller någon annan temaresa? Och vilket land skulle du välja?

valedolobo_ocean_11_sunbirdie_longstay
Golfbana med härlig utsikt i Portugal

Detta inlägg är skrivet tillsammans med Sunbirdie.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev