Vill du ha en husbil med gott om plats? Då kan du titta på Newmar husbilar! Modellen Ventana finns nu på American Motorhomes i Sverige, i två olika utföranden. Båda har samma kvalitet och utrustningsnivå, men modellen LE är något enklare och billigare, med lite mindre påkostad dekor.

Båda har en stadig handikapplift som tillval och är utrustade med “comfort drive”. Om du undrar vad det är så kika på videon. Läs gärna mer på American Motorhomes.

Amerikansk husvagn

Om du vill komma billigare undan, men ändå ha rejält med utrymme, då kan du välja en husvagn istället. Holiday Home Premier har två slideouts mittemot varandra, så brist på yta är det inte. Det är för övrigt en av de få stora amerikanska husvagnarna som kan köras i Sverige. En hyfsat stor bil krävs förstås …

Läs mer: Husvagn på skidor