Meny Stäng

Våra planer för husbåten

Idag har vi vaknat till ännu en dag med fantastiskt väder. Vad vi ska göra? Fortsätta måla förstås! Idag ska jag för första gången börja måla med den färg som hela båten ska vara målad i …

Riva överbyggnaden

Så, hur ser våra planer för båten ut då? Ja, den största förändringen är att den översta lilla överbyggnaden (se bilden) ska rivas och byggas om helt. Den kommer att bli större, och få betydligt större fönster. Den understa delen kommer att vara kvar som den är, förutom att den redan har fått nya fönster. Den stora delen till vänster på bilden (köket) kommer att vara kvar, men få ny panel och nya fönster (det mot bryggan är redan utbytt).

Ny altan och ny färg

Andra förändringar är att vi ska bygga ny altan och få en ny högre reling. Hela båten kommer också att få en ny färg: ljust ljust grå med vita foder på fönster och dörrar. Vi kommer att arbeta med båten där den ligger fram till början av juni. Därefter lyfts den och så gör vi de största förändringarna när den ligger på land. Om du befinner dig i marinan nån dag så titta gärna förbi och säg hej!

Husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev