Meny Stäng

Det kunde bli värre – förlorat körkort

Annons

Nu trodde ni inte att det kunde bli värre vad? Men det kunde det … Peter kör alltid försiktigt och är rädd om sitt körkort. Han har aldrig åkt fast för fortkörning eller nåt liknande – förrän idag! Han blev stoppad på en 30-sträcka, inte utanför någon skola eller liknande, utan utanför ett bullerplank för en byggarbetsplats. Han höll på att bromsa in från en 70-sträcka och körde i 56 km/timmen.

Utan körkort i två månader

Vet ni vad som händer då? Man blir av med körkortet i två månader! Sååå praktiskt när man behöver bilen i jobbet varje dag. För att inte tala om allt byggmaterial vi behöver hämta, och allt byggavfall vi behöver forsla bort … Men såhär är ju livet! Vi ser det från den ljusa sidan – snart vänder det!

Bilar
Våra bilar kommer att stå parkerade ett tag framöver…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev