Meny Stäng

Resmål för öldrickare

Jag fick ett mejl där det stod ”If you’re a beer lover and a travel enthusiast…” och då blev jag genast intresserad. Vi älskar ju att resa och i vår familj är det jag som dricker öl (Peter dricker helst vin).

Hur som helst så innehöll mejlet en länk till en infografik som visar var i världen man hittar den dyraste respektive billigaste ölen, var det finns flest öldrickare, vilka nationaliteter som spenderar mest pengar på öl och annat intressant om öldrickande i världen.

Här är ölen billig och god

Du hittar hela grafiken på FinancesOnline. För egen del kan vi säga att vi druckit riktigt billig öl på Filippinerna och riktigt god öl i Belgien! Gillar du öl och vilka länder skulle du rekommendera för ölets skull?

billig öl

Här är ölen desto dyrare

Det finns andra länder i världen där ölen är desto dyrare. Bland annat är det dyrt att dricka öl i arabvärlden, och även i Norge.

dyraste ölen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev