Meny Stäng

Att övervintra med husbil

Annons

Vi har ingen semester alls i sommar (förutom att Peter tog någon vecka för att jobba med båten), men i höst ska vi ut på långresa i Europa med husbilen. Vi har aldrig rest i Europa med husbil på hösten eller vintern, utan bara under högsäsong. Nyligen damp bilden nedan ner som reklam i vår mejlbox.

Ställplatser och campingar under lågsäsong

Det är reklam för ställplatsen Castagnaro Parking i Neapel i Italien, dit de vill locka folk med husbil under vintersäsongen. Vi känner inte alls till det här stället, men vi skulle vilja höra lite om era erfarenheter av att bo på ställplatser och campingar under lågsäsong. Vad brukar det kosta? Hur stor skillnad på priset blir det om man stannar kort tid eller lång tid? Hur lätt eller svårt tycker ni att det är att hitta bra ställen att stanna på?

Naples

Prenumerera på vårt nyhetsbrev