Meny Stäng

Gör din egen packlista

Vi har rest en hel del, och ändå är det alltid svårt när man ska packa. Ingen resa är ju den andra lik. Ena gången ska man campa i svenskt höstväder och andra gången ska man bila till Medelhavet i den tryckande sommarhettan. Hur gör man för att inte glömma något?

Personlig packlista

Jag har precis hittat en gör-en-personlig-packlista applikation, som kan vara intressant att testa. Man väljer en kategori i taget (till exempe ”pengar och dokument”, ”medicin och hygien” eller ”campingutrustning”) och så kryssar man i allt man vill packa med. 

När man är klar är det bara att skriva ut sin egen personliga packlista! Packlistan hittade jag på Tirendo, som säljer däck online. Hur gör du när du packar? Brukar du använda en packlista?

10 viktiga saker att packa i husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev