Meny Stäng

Rejäla frukostvanor bland läsarna

Under juni undrade vi vad ni brukar äta till frukost. Sammanlagt 58 personer besvarade frågan och vi kan konstatera att 65 procent av läsarna äter en rejäl frukost. Här kan du se resultatet av undersökningen.

Läsarnas frukostvanor

De flesta äter smörgås/fil/yoghurt (31 procent), rejäl grötfrukost (22 procent) eller ägg och bacon (12 procent). Övriga vill bara ha kaffe eller te (12 procent), hälsomusli och färska bär (9 procent), fralla på jobbet (2 procent), något på språng (2 procent) eller annat (10 procent).

Min favoritfrukost

Själva gillar vi att äta en rejäl och god frukost, och det är bra när man ska orka jobba fysiskt! På vardagarna blir det smörgås med något gott pålägg (laxröra, kassler, rökt skinka och mimosasallad, leverpastej, en god ost …) och vaniljyoghurt med färsk frukt eller bär (blåbär, jordgubbar, persika, melon, blodgrape, päron, banan …). På helgen blir det gärna ägg också, helst som äggröra!

Frukostvanor

Missade du förra Månadens fråga? Läs Halvintegrerad husbil mest populärt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev