Meny Stäng

Fin (och händelserik) utsikt

Alltså, vi måste bara säga att vi är så grymt nöjda med vår uteplats på däck! När solen ligger på är det fortfarande varmt, och vi kan stå i fören och spana på båtar som åker ut och in. De flesta vinkar, någon vill fråga om det är här de hittar Sjökrogen och i söndags meddelade en stressad kapten att de ”bara ska snabbt in och rösta”.

Fåglar och båtar

Andra gånger kommer ett andpar, en svanfamilj eller kanske en kanot. Idag fick en liten båt problem när de skulle prova sitt ankare och det trasslade in sig i en massa rör … Vi ligger precis vid inloppet och det händer alltid nånting här. Och nödbron då? Jo, den ska man kunna hissa upp om det brinner påstår de, så att man ska kunna ta sig till den andra bryggan …

Däck
Nödbrygga

Läs mer: Husbåtslivets fördelar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev