Meny Stäng

Inspireras av norska resebloggare

I Norge finns flera riktigt bra resebloggar. De norska bloggarna vågar sig ut på spännande resor, och många är också duktiga på att fotografera och fånga det de upplever. Inspirerande för dig som gillar att resa, eller som kanske har en reseblogg själv!

12 norska resebloggare

I det här inlägget får du möta 12 norska resebloggare, som berättar om varför de ”elsker å reise”. Självklart hittar du länkar till bloggarna också. En av de norska resebloggar jag följer är Renates Reiser

Renate driver en snygg och proffsig reseblogg som är helt fokuserar på det hon älskar mest: att resa. Trots att hon många gånger reser på egen hand är hon inte rädd att ge sig av till spännande och exotiska destinationer. På bloggen hittar du reportage från många asiatiska länder, men också från till exempel Afrika, Mellanöstern och Sydamerika.

Foto: Renate Sandvik
Foto: Renate Sandvik, från Renates Reiser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev