Meny Stäng

Mysig restaurang i Mechelinki i Polen

Mitt i Mechelinski, vid den polska Östersjökusten, ligger restaurangen Osada Wedrowca (Szkolna 23, Mechelinki). Vi har visat några bilder förut, men känner att vi måste skriva om den igen! När man är här känns det verkligen som att man är hemma hos någons mormor.

Spetsdukar och prydnadssaker

Borden på Osada Wedrowca i Mechelinki är dukade med spetsdukar och det finns prydnadssaker och tavlor överallt. I ett litet hörn av restaurangen kan man sjunka ner i bekväma länsfåtöljer och kanske avnjuta en öl medan man tittar på nymfparakiterna i sina burar.

Traditionell polsk mat

Maten är traditionell god polsk mat. Vi har bland annat ätit goda soppor och riktigt fräsch torsk med surkål här. Dessutom finns wifi (finns på många restauranger i Polen!) och … egna matskålar till hunden. Vi kan absolut rekommendera ett besök om ni har vägarna förbi!

Mechelinki restaurang
Restaurang för hundar
Alla våra bästa tips om Polen. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev