Meny Stäng

Segeltur med katamaran

Annons

Idag var det dags för segeltur med katamaran här i Polen! Det blev en spännande premiärtur med vind i seglen och en hel del fart. Riktigt roligt att äntligen komma ut med katamaranen på vattnet!

Mechelinki i Polen

Det har varit en lång resa med våra vänners katamaran: från att vi lyfte upp den på husbilstaket i Pampas marina i Solna till att vi lyfte ner den här i Mechelinki i Polen. Självklart ville grabbarna nu få testa båten i sitt rätta element!

Premiärtur med katamaranen

Efter att alla linor riggats på rätt sätt (en hel del jobb!) var det dags för våtdräkt och premiärtur. Vi skrattade så vi tjöt när Peter skulle krångla sig in i en alldeles för liten våtdräkt. Och visst gick det bra! Det var nöjda grabbar som firade efteråt med whiskey och cigarr …

Segla katamaran
Katamaran
Whiskey och cigarr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev