Meny Stäng

Följ husbilsbloggarna i Europa

Funderar du på att ta med dig husbilen och ge dig ut i Europa? Börja med att läsa andras bloggar och få inspiration! Flera husbilsbloggare rapporterar från södra Europa just nu, och flera andra skriver om sin väg söderut.

Här finns husbilsbloggarna

Flera husbilsbloggare befinner sig just nu i södra Europa, med sitt jämförelsevis milda klimat. Har du också funderat på att resa söderöver med husbil? Inspireras av de som testat och är på resandet fot!

I Frankrike hittar du Bosse och Gerd, I Spanien Kjell och Solveig, i Portugal Inger och i Kroatien Yvonne och Lorentz. Några som nyligen gett sig av och är på väg söderut är Anders och Birgitta, Ulla och Torgny och Pensionärsvil(l)an.

Några som nyligen kommit hem från en spännande resa i bland annat Schweiz och Italien är JoY tillsammans. Själva ger vi oss av på vår lååånga resa om en och en halv månad! Vet du någon mer husbilsbloggare som är ute på rull i Europa just nu?

Läs mer: Tjäna pengar på bloggande och Husbilsbloggar

Disktrasor
FREEDOMtravel