Meny Stäng

Fest på ställplatsen igen – Albufeira i Portugal

Igår var det dags för fest för svenskarna på ställplatsen i Albufeira, här i Portugal, igen. Några har hunnit rulla vidare och andra har tillkommit. Snart kommer många att skiljas igen – för att så småningom kanske ses på någon annan ställplats någonstans i Portugal eller Spanien. Bra att passa på att ses och fira medan tid är!

Smörgåstårta och whiskey

Det bjöds på smörgåstårta på ställplatsen i Albufeira och blev en riktigt trevlig eftermiddag och kväll vid långbordet. För vår del avslutades kvällen med finwhiskey i Evas och Lasses stora husbil, som de bor och lever i permanent.

Smörgåstårta
Ställplats gitarr
Buffan fest

Förra inlägget om husbilsresan 2015: Vardagsliv på resan

Läs mer: Campingar och ställplatser i Portugal