Meny Stäng

Fest på ställplatsen igen, Albufeira i Portugal

Annons

Igår var det dags för fest för svenskarna på ställplatsen i Albufeira, här i Portugal, igen. Några har hunnit rulla vidare och andra har tillkommit. Snart kommer många att skiljas igen – för att så småningom kanske ses på någon annan ställplats någonstans i Portugal eller Spanien. Bra att passa på att ses och fira medan tid är!

Smörgåstårta och whiskey

Det var inte så länge sedan det var fest på ställplatsen i Albufeira förra gången. Den gången var det födelsedagsfest och det hela avslutades med dans och musik på hög volym i en av husbilarna. Nu var det alltså dags igen!

Denna gång bjöds det på läcker smörgåstårta här på ställplatsen i Albufeira och det blev en riktigt trevlig eftermiddag och kväll vid långbordet. För vår del avslutades kvällen med finwhiskey i Evas och Lasses stora husbil, som de bor och lever i permanent.

Smörgåstårta
Ställplats gitarr
Buffan fest

Prenumerera på vårt nyhetsbrev