Meny Stäng

Polisens camping i Tavira

Nu har vi kommit fram till Tavira och polisens camping, eller Parque de Autocaravanismo, som den egentligen heter. Det här är en stor anarkistisk camping som ligger i en sluttning. Campingen består av en vild blandning av gräs, asfalterade vägar i brant lutning, planteringar, lekplatser och diverse hus. Man får ställa sig precis var man vill, vilket innebär att det står husbilar … precis överallt!

Lite rörig, men billig, camping

Delar av campingen är grön och mysig, och det kan nog vara riktigt fint att stå här om man hittar en bra plats. Vissa bilar står mitt i grönområdena och har brett ut sig omsorgsfullt med förtält, utemöbler, moppar och tvättlinor.

Andra, som inte riktigt får plats, står på asfalt i brant lutning. Själva står vi inträngda med några andra husbilar i någon slags rondell … Campingen kostar 9,90 euro/dygn och det finns el och annan service man behöver. Wifi finns i tvättstugan.

Tavira camping
Asfaltsplats på campingen …

Missade du förra inlägget om husbilsresan 2015? Läs Vilamoura, Portugal

Läs mer: Campingar och ställplatser i Portugal