Meny Stäng

Reseplanering – från Frankrike och vidare

Idag har vi ägnat oss lite åt reseplanering för den fortsatta resan. Vi är ute på en ett år lång husbilsresa, och det kräver lite planering emellanåt. I början förflyttade vi oss mycket. Nu har vi stått still ett tag. Men relativt snart kommer vi rulla igen!

Södra Frankrike

Just nu befinner vi oss i Cap d’Agde i södra Frankrike. Härifrån planerar vi att fortsätta österut förbi Montpellier, Nimes, Arles och Marseille. Sedan åker vi upp till Grand Canyon de Verdon, som är en 25 km lång kanjon och anses vara Europas vackraste. Därefter åker vi ner till kusten runt Toulon.

Korsika, Sardinien, Sicilien och vidare

Från Toulon planerar vi att ta båt till Korsika, där vi tänker stanna en månad. Sedan fortsätter vi till Sardinien och Sicilien, och här stannar vi nog också ett bra tag. Vi åker upp genom Italien längs östsidan och därefter in i Kroatien. Sedan får vi se om vi hinner längre, eller om det blir dags att vända upp mot Sverige. Synpunkter på detta?

Det är inte alltid lätt att vara heeelt överens när man planerar
Det är inte alltid lätt att vara heeelt överens när man planerar
Men till slut brukar det lösa sig!
Men till slut brukar det lösa sig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev