Meny Stäng

Höst i Kroatien – som sommar i Sverige

Det är mitten av september och vi har 30 grader varmt på dagarna här på Hvar. Det är höst i Kroatien, men det känns som högsommar i Sverige. Att åka hit på hösten måste vara ett perfekt sätt att förlänga känslan av sommar! Jag mår också äntligen bättre, efter tre dygn med migrän. Stor tack för alla fina kommentarer! Vi har, som ni förstår, inte gjort så många knop, men jag ska visa några av Peters fina foton.

Sova med öppna fönster

Vi sover med takfönstren och sovrumsfönstren öppna varje natt, annars blir det för varmt i bilen. Hur länge den här värmen stannar vet vi inte, men det gäller väl att njuta av det så länge det varar! Vi stannar på campingen idag och rullar mot staden Stari Grad imorgon. Sedan får vi se … Lustigt nog verkar många campingar i Kroatien stänga tidigt (1 eller 15 oktober), så vi får se vilka ställen vi hittar som har öppet efter dess. Tips emottages som vanligt tacksamt!

Höst i Kroatien - en gångväg ner till en av alla stränder på Hvar

En gångväg ner till en av alla stränder på Hvar

Peter fotade natthimlen utanför vår husbil

Natthimlen utanför vår husbil – Peter fotade med stativ

Missade du förra inlägget om husbilsresan 2015? Läs Ön Hvar, Kroatien