Meny Stäng

Hur blir det att komma hem efter långresan?

Många frågar när vi planerar att komma till Sverige igen och hur det kommer att bli att komma hem efter långresan. Den första frågan är lite lättare att svara på än den andra …

Till Sverige i november

På den första frågan kan vi svara att vi planerar att vara tillbaka hemma i Stockholm runt den 30 november. Då har vi varit borta precis 1 år, vilket också var planen från början. Hur det blir att komma hem? Ja, det är ju en knepigare fråga … 

Vi har naturligtvis vant oss vid en massa saker, som att inte behöva bli väckta av en väckarklocka och att kunna vara tillsammans hela dagarna. Vi tar oss självklart ”egentid” när vi läser eller sitter vid våra datorer, men man blir ju också väldigt sammansvetsade när man reser tillsammans så här. Att gå till olika jobb på dagarna känns jättekonstigt, haha.

Husbåten

Det blir naturligtvis på ett sätt tungt att avsluta en sådan här drömresa, men vi har också saker att se fram emot: att komma hem till husbåten, att träffa familj och vänner, att äta svensk (och asiatisk!) mat och att planera nya spännande projekt i resebloggvärlden. Men, först har vi två spännande månader kvar på rull i Europa!

Man har blivit van att kunna sova lite nu och då...
Man har blivit van att kunna ta sig en tupplur när man vill…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev