Meny Stäng

Packa husbilen för Europaresan

Annons

Vi fick chansen att testa att göra en e-bok hos Booqla. Vi hade inget manus i bakfickan, men tanken var bland annat att testa e-boksformatet för andra texter än romaner och fackböcker. Vi valde att ta fram ett innehåll som kan vara användbart för (vissa av) våra läsare och som handlar om något som vi har erfarenhet av, nämligen: att packa husbilen för Europaresan.

En packlista för husbilsresan

Varför en packlista för husbilsresan och varför en hel bok? Det är en hel del att tänka på när man ska packa husbilen för Europaresan, inte minst när det gäller viktiga dokument, gasol, säkerhetsutrustning, utrustning som enligt lag krävs i olika länder och så vidare.

Efter vår 1 år långa husbilsresa har vi en del erfarenhet att dela med oss av. Att det blev en ”bok” beror på att vi fick chansen att testa det här formatet för den här typen av produkt, och vi tar självklart gärna emot dina synpunkter på det! Här hittar du alltså e-skriften om du vill ladda ner och kika på den.

En e-bok i formatet Epub

E-skriften är i formatet Epub, alltså samma format som e-böcker som du laddar hem till din läsplatta. Det enklaste är alltså att ladda hem skriften och sedan lägga den någonstans där du brukar läsa e-böcker, till exempel på din läsplatta eller iPad. Det går också att läsa skriften på en dator, men du kan behöva ladda ner ett särskilt program – en länk för detta finns på sidan. Vill du också göra en e-bok? Läs mer om att göra en egen e-bok och kika in på Booqla.

Packa husbilen för Europaresan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev