Meny Stäng

Regn i Kroatien – riktiga höststormar

Vi visste att det skulle bli regn i Kroatien idag, så vi hade siktat in oss på en förmiddag i shoppingcentret One i Stobrec utanför Split. Galet stort kan vi väl säga! Vi har insett att vi går mot en kallare årstid och att vi med tiden kommer tillbaka till Sverige, så vi lyckades faktiskt shoppa lite kläder som kan passa i kylan och när det blir dags att byta campinglivet mot kontorsliv. Sedan gav vi oss ut i regnet …

Regn i Kroatien – en pytteliten tröst

Kanske kan det vara en pytteliten tröst för våra vänner som missade sin resa hit till Kroatien på grund av en skada: det har verkligen ösregnat i Kroatien idag! Vägarna svämmar över av vatten och det är omöjligt att gå ut utan att bli genomblöt …

Regn i Kroatien och blött på vägarna...
Regn i Kroatien och blött på vägarna…

Trogir

Vart vi har åkt? Vi har styrt kosan till Trogir, som ligger strax nordväst om Split. Många har tipsat oss om att den här lilla staden, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är väl värd ett besök. Vi måste säga att staden såg otroligt charmig ut när vi åkte igenom och sedan vidare över två broar för att komma till Camping Rozac.

Här står vi fint vid vattnet och vi hoppas att vi senare får chans att utforska den här staden i lite mindre regn. Nu blir det till att mysa i husbilen. Helst utan WiFi dock eftersom det kostar 65 kr/dag för en enda enhet – hutlöst! Just nu bloggas det alltså med internet-simkort och mobiltelefonen som modem …

Vi fick köra över två broar i Trogir för att komma fram till camping Rozac
Vi fick köra över två broar i Trogir för att komma fram till camping Rozac

Prenumerera på vårt nyhetsbrev