Meny Stäng

Reseåret 2015

Annons

Många i bloggvärlden skriver resuméer över 2015 nu. Vi reste ju som bekant under hela året – med vår husbil runt Europa. Vi tänker inte skriva någon lång resumé, men vi passar på att lyfta fram några av höjdpunkterna från reseåret 2015 samt visa våra mest gillade bilder på Instagram.

Europaresan på kartan

Här är en kartbild som grovt visar vår husbilsresa runt Europa. Vi startade med att i rask takt köra ner till Frankrikes västkust och sedan saktade vi ner och följde i maklig takt Europa runt längs kusten. Vi tog oss också runt öarna Korsika, Sardinien och Sicilien.

Kartbild över vår Europaresa 2015
Reseåret 2015: Vår Europaresa på en grov kartbild

Höjdpunkterna under Europaresan 2015

Vi lämnade Sverige den 1 december 2014 och kom inte tillbaka förrän i slutet av november 2015. Under denna tiden hann vi framför allt se oss om i Frankrike, Portugal, Spanien, Korsika, Sardinien, Sicilien, Italien, Albanien, Makedonien, Montenegro och Kroatien.

Många frågar efter ”höjdpunkter” och ”bästa länder” och det är ju otroligt svårt att svara på eftersom de flesta länder har olika saker att erbjuda och är bra på olika sätt. Men vi gör ett försök att utse några priser:

  • Bästa resmål: Korsika
  • Vackrast stränder: Korsika & Sardinien
  • Vackrast natur: Korsika & Kroatien
  • Godast mat: Frankrike
  • Vänligast människor: Frankrike, Albanien & Makedonien
  • Billigast: Albanien & Makedonien
Om vi ska utse en "vinnare" från Europaresan så blir det Korsika
Om vi ska utse en ”vinnare” från Europaresan så blir det Korsika

Mest gillade Instagram-bilderna 2015

Instagram har en funktion som gör att man kan få en bild av de 9 mest gillade Instagram-bilderna från året. Här ser du våra! Det är en betoning på den senare delen av året, vilket förmodligen hänger ihop med att vi fått fler följare under året.

Tack till alla som följer och gillar på Instagram! Kika gärna in på vårt Instagramkonto (där Peter lägger upp bilder) du också, om du inte redan brukar göra det. Nu vill vi önska alla läsare ett riktigt Gott Nytt år!

Reseåret 2015 på Instagram

Läs mer: Våra resplaner för 2016

Prenumerera på vårt nyhetsbrev