Meny Stäng

Har vi Sveriges bästa reseblogg?

Nu ska Sveriges bästa reseblogg utses – och dessutom Skandinaviens bästa. Det har resesajten och sökmotorn TravelMarket bestämt, och arrangerar nu en tävling. Både en jury och läsarröster spelar in, så vi hoppas att du vill lägga din röst på oss!

Sveriges bästa reseblogg

Fyra vinnare ska utses

Sammanlagt fyra vinnare ska utses i tävlingen: Sveriges bästa reseblogg, Norges bästa reseblogg, Danmarks bästa reseblogg och Skandinaviens bästa reseblogg. Juryns kriterier är att den vinnande bloggen ska:

  • skapa värde för läsarna
  • ha en snygg och användarvänlig design
  • inspirera till att resa
  • hjälpa till med resefrågor
  • ha bra och originella idéer
  • ha kvalitet på innehållet

Tycker du att det stämmer på vår reseblogg? I så fall blir vi jätteglada för din röst! Det är nämligen inte bara juryns åsikter som är viktiga … utan också hur många röster man får!

Det är superenkelt att rösta – du klickar in på TravelMarkets tävling och klickar på ”Rösta nu”. Det är lite trist att ”ragga röster” så här, men nu behöver vi din hjälp. Det är ni läsare som avgör det här, och vi hoppas verkligen att du vill rösta!

Sveriges bästa reseblogg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev