Meny Stäng

Res till värmen i Asien: Kom iväg med Skyscanner och Austrian Airlines

Vintern är vit och vacker, men tillhör du dem som ändå längtar efter värmen? Vi presenterar våra tre favoritresmål i Asien – här hittar du vackra stränder, god mat och spännande äventyr, utan att behöva gräva alltför djupt i plånboken.

Dessutom hittar du ett rabatterbjudande från Skyscanner och Austrian Airlines i slutet av inlägget, som du kan använda när du bokar din egen resa till Asien!

Malaysia

Flyg till Kuala Lumpur och upplev en modern asiatisk storstad. Här kan du promenera mellan enorma shoppingcenter i luftkonditionerade gångar, besöka de berömda tvillingtornen Petrona Towers eller uppleva det exotiska myllret i Chinatown.

När du tröttnar på storstaden flyger du till Langkawi och unnar dig själv lugn och ro på milsvida stränder och middagar på restauranger i sanden, med thailändsk, kinesisk, japansk eller malaysisk mat. Vill du ha lite spännande avbrott? Då bokar du en segeltur med katamaran, hyr moppe och utforskar ön eller tar en båttur bland alla de vilda djuren i mangroveträsken.

Langkawi, Malaysia
Strand i Langkawi, Malaysia
Mangrovetur
På båttur i mangroveträsken…

Vietnam

Om du flyger till Hanoi är det inte långt till det magiskt vackra Halong bay. Här kan du uppleva den vietnamesiska skärgården med de höga sockertoppsbergen och de djupa grottorna från stora träfartyg som ljudlöst glider genom vattnet. Bo bekvämt i hytter på båten och bli uppassad med frukost, lunch och middag från ödmjuka servitörer i vita dräkter.

När du vill resa vidare kan du ta dig till Hoi An, den franskinspirerade staden där du hittar skräddare i varje gathörn. Här kan du sy upp kläder, shoppa på marknaden, gå matlagningskurs, göra utflykter till öar och hinduiska tempel… eller bara slappa på stranden.

Halong bay, Vietnam
Halong bay i Vietnam
Hoi An
På marknaden i Hoi An, Vietnam

Filippinerna

Filippinerna är nog vårt absoluta favoritresmål i Asien – vackert, billigt och med oerhört vänliga människor. Flyg till Manila och börja med att lite snabbt utforska den myllrande huvudstaden. Shoppa i Greenhills shoppingcenter eller besök den galna restaurangen ”Singing cooks and waiters”, där servitriserna dansar och kockarna sjunger med slevarna som ”mikrofoner”.

När du tröttnar reser du vidare till någon av alla de 7000 fantastiska öarna. Boracay är ett bra alternativ om du vill ha vacker strand, folkvimmel och fest. Om du söker det mer lugna och genuina – då finns det minst 6999 andra öar att välja på …

Restaurangen 'Singing cooks and waiters' i Manila
Restaurangen ’Singing cooks and waiters’ i Manila, Filippinerna
Segeltur med katamaran på Boracay
Segeltur med katamaran på Boracay

Rabatt på flygbiljett

Vi har ingått ett samarbete med Skyscanner.se, en resesöksajt som jämför priser för miljontals flyg, och även hotell och hyrbilar över hela världen samt Austrian Airlines som flyger till massa spännande destinationer världen över. Kolla gärna in Austrian Airlines spännande ruttkarta för att se alla deras destinationer – det ger garanterat reslust! Genom det här samarbetet erbjuds du just nu 200 kr rabatt från Skyscanner och  Austrian Airlines. För att få rabatten måste du boka flyget senast den 15 februari, men avgången kan vara när som helst fram till och med 31 december 2016.

Austrian-Airlines-Social-Tokyo_2

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Skyscanner och Austrian Airlines, men alla åsikter och synpunkter är som vanligt våra egna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev