Meny Stäng

Träff med svenska resebloggare

Annons

I förrgår kväll arrangerades en spontan och enkel träff för resebloggare som är med i nätverket Svenska resebloggar. Det blev en supertrevlig kväll på hotellbaren Rival på Mariatorget i Stockholm, med massor av snack om resor och resebloggande. Otroligt inspirerande och fantastiskt med sånt här utbyte!

Har du också en reseblogg eller vill du samarbeta med resebloggare? Kolla in Svenska resebloggar! Det finns riktigt många bra svenska resebloggar idag – vi presenterar de som var med på träffen i förrgår.

Resfredag

Annika skriver den snygga och inspirerande resebloggen Resfredag. Annika reser både med och utan familjen (man och tre barn) och har bland annat provat på att bo i Spanien, USA, Tyskland och Thailand. I dagarna är det dags för deras andra ”Thaimout”, då de reser till Thailand i flera månader med familjen. Annika är också en av personerna bakom Att resa-podden.

Turisterna

Anna ligger bakom den trevliga resebloggen Turisterna. I bloggen får du följa med 2-barnsfamiljen på olika resor runt om i världen. I de senaste inläggen kan du följa med familjen runt när de upptäcker Mallorca.

Fantasiresor

Sofia är ansiktet bakom den proffsiga resebloggen Fantasiresor. Sofia beskriver själv bloggen som ”en svensk reseblogg för drömmiga vagabonder”. Här kan du läsa om ”Gömda pärlor, trendiga hotspots & magiska vyer utanför guideböckernas tio-i-topp. Helst med tåg eller buss – alltid med äventyrslust”.

Äntligen vilse

Katarina skriver resebloggen Äntligen Vilse, som precis fått ny design. På bloggen kan du läsa om resor, foto och mat. ”Med kameran och fötterna som främsta redskap är drömmen resor både här och var som Färöarna, Irland, Englands kust och landsbygd och den lilla ön Bornholm vid Sveriges sydspets.”

Snabba fötter

Kenth skriver bloggen Snabba fötter, som i första hand är en blogg om löpning och annat träningsrelaterat. Kenth reser också en hel del och har bland annat sprungit Marathon i Boston, Berlin, Curacao, Amsterdam och Frankfurt.

Livet från den ljusa sidan

Lisa skriver om resor och aktiva dagar med guldkant på Livet från den ljusa sidan. Bloggen har ett resefokus, men Lisa skriver också om träningsglädje, god mat och om livet med tre barn. Tillsammans med Annika producerar Lisa också Att resa-podden.

Johnnybajdzjan

Johnny står bakom den inspirerande resebloggen Johnnybajdzjan – reseledare och turist i Långtbortistan. Johnny har besökt 100 länder och skriver om resor till destinationer lite bortom charterkatalogen och lågprisflygen. Häng med till intressanta destinationer som Azerbajdzjan, Georgien, Belize… eller kanske Ullared.

Jeanette Seflin

Jeanette är fotograf och du hittar hennes fina bilder på bloggen Jeanette Seflin. Här kan du också följa med på resor runt om i bland annat Sverige, Norden och andra delar av Europa.

Ladies Abroad

Lena och hennes vuxna dotter Maxime skriver om alla sina spännande resor på resebloggen Ladies Abroad. Här får du följa med både till storstäder och fantastiska stränder. Lena har alldeles nyss kommit hem från Filippinerna, som hon blev mycket förtjust i, men du kan också läsa om många andra resmål på bloggen, som Transsylvanien, New York och Kambodja.

Vill du få vårt nyhetsbrev?
En resebloggarselfie:
En gruppselfie med resebloggare: Jeanette från Jeanette Seflin, Annika från Resfredag, Sofia från Fantasiresor och Katarina från Äntligen vilse

Prenumerera på vårt nyhetsbrev