Meny Stäng

Skandinaviens bästa resebloggar utsedda

Annons

Nu är Travelmarkets tävling avslutad och Skandinaviens bästa resebloggar har utsetts. Vi vill först och främst rikta ett stort och varmt TACK till alla er läsare som har röstat, hejat och trott på oss! Ni är verkligen fantastiska!

Vi var ju nominerade bland de 10 bästa resebloggarna och vi har jobbat hårt på bloggen under det senaste året, men det nådde inte hela vägen fram … Juryn har utsett tre vinnare i varje land och läsarna har röstat fram en vinnare i Skandinavien. Vi presenterar alla de fina vinnarbloggarna idag.

En av de 10 bästa i Sverige

Vår reseblogg FREEDOMtravel har utsetts till en av de tio bästa resebloggarna i Sverige, vilket vi är väldigt stolta och glada över! Vår reseblogg har idag runt 25 000 unika besökare i månaden, och besöksantalet ökar hela tiden.

Vi skriver om resor i hela världen, men har fokus på rundresor och upplevelser i Europa. En sak som kanske skiljer vår reseblogg från många andra är att våra läsare är lite äldre än på många andra bloggar. Det stora flertalet av våra läsare är nämligen 45+. Läs gärna mer om vår blogg.

Helena och Peter Marocko

Sveriges bästa resebloggar

Om vi nu skulle besegras av några i den här tävlingen så måste vi säga att vi har besegrats av helt rätt bloggar. De tre resebloggar som fått pris tillhör våra personliga favoriter. Vi känner dessutom alla bloggarna personligen och vet att de lägger ner ett stort engagemang i sitt bloggande. Ett stort GRATTIS säger vi till Sofia, Annika och Lisa!

  1. Fantasiresor
  2. Resfredag
  3. Livet från den ljusa sidan

Norges bästa resebloggar

Även i Norge har riktigt fina resebloggar utsetts – alla tre är bloggar som vi följer och läser! Bloggerskan bakom Hamacareise träffade vi i Riga och Renate Sandvik hade vi nyligen som gäst på vår blogg. Vi säger stort och varmt GRATTIS till Ingeborg, Mette och Renate!

  1. Hamacareise
  2. Reiselykke
  3. Renates Reiser

Danmarks bästa resebloggar

De danska bloggarna känner jag inte till lika bra som de svenska och de norska, men det ska bli intressant att kolla upp dem lite noggrannare. Ett stort GRATTIS säger vi till de tre danska vinnarna!

  1. Opdagelse
  2. Backpackerne
  3. Higways-USA

Skandinaviens bästa reseblogg

Sist men inte minst utsågs den blogg som fått flest röster i hela Skandinavien och här vann den svenska bloggen Mary af Rövarhamn. Du kommer säkert ihåg familjen som seglade jorden runt under fyra år – Linda Hammarberg har också varit gäst på vår blogg. Stort GRATTIS säger vi!

Skandinaviens bästa resebloggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev