Meny Stäng

Reseinspiration på mini-mässa

Igår besökte vi en mini-resemässa som riktade sig till resebranschen, inklusive journalister och resebloggare. Vi hoppades förstås få inspiration till nya resmål, få nys om spännande resenyheter, knyta kontakter inom resebranschen och kanske inleda något bra samarbete.

Inspiration till nya resmål

Det bästa med resemässor är förstås all reseinspiration! Fanns det några resmål som lockade då? Jodå, vi blev till exempel nyfikna på att utforska Serbien eller ta med husbilen till Åland. Eller vad sägs om homestay i Malaysia kanske? Vi plockade också med oss broschyrer från Storbritannien, Lettland, Malta, Österrike och Tobago. Finns det något av dessa resmål som du skulle rekommendera?

Resebroschyrer från dagens resemässa
Resebroschyrer från dagens resemässa

Vilken vecka!

Du som följer vår blogg har kanske märkt att det varit en intensiv reseblogg-vecka, med katalansk matlagning, kroatisk gourmetlunch och nu resemässa. Det är stressigt att vara resebloggare, haha, men roligt! Och som en läsare konstaterade: just den här veckan blev vårt matkonto lite billigare …

Förutom att det är bra att knyta kontakter i resebranschen har det varit roligt att träffa våra resebloggkollegor nästan varje dag. Du kan läsa om den katalanska matlagningskvällen hos Mat- och resebloggen och Livet från den ljusa sidan och om lunchen från Dubrovnik hos Liniz och Towis (där Peter fastnat på bild).  Hur har din vecka varit hittills?

Tunisien, Polen eller Malaysia kanske ...?
Reseinspiration på mässan: Tunisien, Polen eller Malaysia kanske …?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev