Meny Stäng

Rapport från Stockholm Husvagn Husbil 2024 – så var nya mässan

Annons

”Stockholm Husvagn Husbil 2024” har nyss gått av stapeln och det var allra första gången för denna nya mässan. Så, hur var mässan? Vi var på plats och bjuder på ett litet reportage. Kanske var du också där?

Läs mer

Mässor 2024 – med fokus på resor, camping och fritid

Annons

Det arrangeras många mässor 2024, varav en hel del har fokus på resor, camping och fritid. Vi presenterar ett urval av årets mässor och festivaler. Kanske vill du planera in att gå på någon av dessa?

Läs mer

Travel News Market 2023 – branschresemässa med mingel

Annons

Travel News Market är resebranschens stora branschmässa, som varje år i november samlar destinationer, researrangörer, flyg och rederier, liksom resejournalister och resebloggare. Mässan arrangerades i år, som vanligt, på Radisson Blu Waterfront i Stockholm, och vi var på plats.

Läs mer

Trevliga dagar på Seniormässan i Stockholm 2023

Annons

Vilka trevliga dagar det har varit på Seniormässan i Stockholm 2023! Vi på FREEDOMtravel har varit på plats med monter och föreläsningar, och vi har träffat massor av trevliga människor. Happy Friday!

Läs mer

Idag öppnar Seniormässan i Stockholm – vi är på plats

Annons

Idag, den 3 oktober 2023, öppnar Seniormässan i Stockholm och vi, FREEDOMtravel, är på plats med monter och föreläsningar. Ses vi där?

Läs mer

Möt oss på Seniormässan i Stockholm 3-5 okt 2023

Annons

Möt oss på Seniormässan i Stockholm 3-5 oktober 2023! Snart är det dags igen. Seniormässan kommer till Stockholm och som vanligt är det stort fokus på resor och resmål. Vi är på plats med både monter och föreläsningar! Du kan också få rabatt på biljetten om du bokar via oss.

Läs mer

10 intressanta husbilar på Elmia Husvagn Husbil 2023

Annons

Idag visar vi tio intressanta husbilar som visades på Elmia Husvagn Husbil 2023. Det blir både traditionella husbilar och så kallade ”plåtisar”, det vill säga mindre husbilar i van-modell.

Läs mer

10 unika fordon och husvagnar på Elmia Husvagn Husbil 2023

Annons

Vi visar tio unika fordon och husvagnar från Elmia Husvagn Husbil 2023. Den årliga mässan, som brukar beskrivas som ”camparnas julafton”, har precis avslutats. Här är några spännande fordon och vagnar som vi spanade in.

Läs mer

Årets Destination Europa 2023 – här är vinnaren!

Annons

Nu har vi delat ut pris till Årets Destination Europa 2023, här på Elmia Husvagn Husbil i Jönköping. Fantastiskt roligt! Dessutom kan vi berätta om våra dagar på Destinationstorget.

Läs mer

Idag öppnar Elmia Husvagn Husbil – 12 saker som händer på mässan

Annons

Idag öppnar Elmia Husvagn Husbil 2023, på Elmia-mässan i Jönköping. Vi är på plats förstås! Idag tipsar vi om tolv saker som händer på mässan – som du inte vill missa.

Läs mer