Meny Stäng

På fotouppdrag inför husförsäljning

Vi är ju inte utbildade fotografer, men vi fotar förstås en hel del för bloggen och för Instagram – och tydligen finns det de som gillar våra bilder! Igår var vi iväg på vårt första riktiga fotouppdrag.

Peters bror och hans fru ska sälja sitt radhus och vi har fått i uppdrag att fotografera för mäklarfirman inför försäljningen. Det är egentligen inte riktigt dags ännu, men vi ville passa på att ta bilder i trädgården medan det är sommar, sol och grönt. Vi har inte gjort den här typen av uppdrag förut så det blev mååånga foton …

Fotografering i trädgården
Fotografering i trädgården

Sedan blev vi bjudna på middag på verandan: en supergod räkpasta med smak av citron. Annonsen på radhuset kommer inte komma ut förrän senare i sommar/höst, men om du är intresserad av ett stort och väldigt fint radhus i Runby i Upplands Väsby, med en fantastisk trädgård, kan du höra av dig!

Nu ska vi kika på våra foton och hoppas att några blivit tillräckligt bra. I slutet av augusti ska vi göra vårt nästa fotouppdrag. Då ska vi fota ett bröllop – jätteroligt!

Dukat för middag på verandan
Dukat för middag på verandan
Färsk pasta med räkor och rucola, smaksatt med citron
Färsk pasta med räkor och rucola, smaksatt med citron

Prenumerera på vårt nyhetsbrev