Meny Stäng

Happy Friday: Bästa vänner

Annons

Ok, nu kör vi! Peter vid spakarna! Förbannat vad ungdomar har kondis eller är det min som tryter, haha. Det de unga inte fattar är att jag gör mer på kortare tid för att jag kan mitt jobb än att flyga fram som en ny Spiderman i brillor som ska fixa hela världen på en dag.

Mina bästa vänner

Min äldste son Robin och jag startade vårt AB för många år sen men Helena och jag driver det idag. Far och son njuter av att vara tillsammans och när tiden stämmer så gör vi det gärna. Han är en av de allra bästa vännerna i mitt liv och vi har skitkul ihop.

Bästa vänner

Lennart och jag har känt varandra länge och är också en sådan här person som det bara stämmer med, en dödskompis som tar fel och brister på rätt sätt. Han är urtypen av gammal svensk tradition och tar mig som jag är, och det är därför jag fick stå som tjej med bling bling i öronen och massa speciella kläder som han säger… för att jag inte handlar på Dressman, haha.

Till Polen igen

Lennart och hans svenskpolska fru har bjudit ner oss till sitt ställe i Polen utanför Gdansk en vecka i Mechelinki om vi står för flygbiljetterna själva. De vet att vi satsar på en ny karriär (bloggen) och att vi inte har så bra ekonomi, så snabbt in på Ryanair och boka. 425 kronor tur och retur per person, klappat och klart … Den 24 juli åker vi en vecka till Polen för 7:e gången.

Skriv gärna om dina härliga vänner på ”Happy Friday”

Landtungan Hel i Polen
Landtungan Hel i Polen
Hobbycat
Den här katamaranen körde vi ner 2014 till Polen och nu ska det seglas

Missade du förra Happy Friday? Läs Nu sparkar vi igång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev