Meny Stäng

Hemma i husbåten

Nu är vi hemma från Stora Nolia-mässan i Piteå. Resan ner gick bra, men man får ju konstatera att Sverige är ett väldigt avlångt land! Nu är vi hemma i husbåten och det är riktigt skönt att njuta av några dagar hemmavid, till ljudet av vind och knarrande tampar.

Många resor i sommar

Vi trodde att vi skulle få mycket tid hemma i husbåten i sommar, men så blev det inte riktigt. Först blev det en pressresa till Ungern och en pressresa till Tjeckien. Sedan hälsade vi på vänner i Polen, och därefter var det dags för Stora Nolia-mässan i Piteå.

Och eftersom detta är en reseblogg fortsätter vi förstås att resa! Vi har en pressresa på gång till Slovenien, men det är fortfarande oklart om det blir av. Det som däremot är klart är att vi ska på bröllop i skärgården nästa helg och att vi ska på Elmia-mässan i Jönköping i september.

En lördag i husbåten

Igår var det i alla fall riktigt skönt att bara ha en hel dag hemma i husbåten. Vi vaknade till en gråmulen dag med blåst, men på eftermiddagen sprack det upp och blev soligt.

Vi passade på att tvätta och sånt och jag började förbereda för kommande Veckans Gäster på bloggen. Det är förstås lite jobb (om än väldigt roligt sådant!) att hitta spännande personer att intervjua och att läsa på för att kunna ställa rätt frågor, men vi har flera intressanta personer på gång! Vad hittar du på den här helgen?

Segelbåt
En segelbåt som seglade förbi marinan idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev