Meny Stäng

Nya husbilar på Stora Nolia

Nu har vi påbörjat vår första dag här på Stora Nolia-mässan i Piteå. Vi har börjat den här dagen med att kolla in husbilarna på det stora området med husbilar och husvagnar.

Adria Sonic Plus

Vi har bland annat kikat på Adrias nya Sonic Plus I 700 SL, och den är verkligen superfin! Husbilen är 7,5 m lång och har ett trevligt sovrum, en rymlig sittgrupp med elektrisk nedfällbar säng ovanför och ett kök med ugn. Priset är från 837 500 kr. Min favorit hittills på mässan!

Adria Sonic
Peter kollar in Arias nya Sonic Plus
Adria Sonic interiör
Köket i nya Adria Sonic

Bürstner elegance

Vi har också tagit en titt på nya Bürstner Elegance I 910 G. Den här bilen mäter 8,91 meter och har en totalvikt på 5 ton. Detta är en snygg, fräsch och rymlig husbil. Lite ovanligt kanske att tvättstället finns utanför toalettrummet, och jag saknar också ugnen, men jag vet ju att det är många husbilar som inte har ugn i grundutförandet. Pris från 1 115 700 kr.

Bürstner Elegance
Många är nyfikna på nya Bürstner Elegance
Bürstner Elegance interiör
Badrummet i Bürstner Elegance har handfatet utanför toalettrummet

Adria Compact Plus

Adria Compact Plus SLS har nog visats tidigare, men eftersom den är lite speciell är den ändå värd att visa upp här tycker vi. Bilen är bara 5,99 m lång, men kan göras längre i stillastående läge genom en slideout bak där sängen finns. Pris från 678 900 kr.

Adria Compact plus
Adria Compact plus med slide-outen utfälld

Läs mer: Smove – den nya husbilen från Niesmann+Bischoff

Alla våra bästa tips om Norrbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev