Meny Stäng

Ses vi på Elmia Husvagn Husbil 2016?

Snart är det dags för camparnas ”nyårsafton” – den stora mässan Elmia Husvagn Husbil 2016. Vi kommer att vara på plats och visa upp vår blogg, samtidigt som vi kommer att blogga och rapportera intensivt om mässan. Kanske ses vi till och med där?

Vi rapporterar från mässan

Elmia-mässan har i år förlängts med en dag och pågår den 7 – 11 september, utanför Jönköping. På mässan kommer förstås massor av nya husbilar, husvagnar och tillbehör visas upp. Dessutom finns campingplatser, destinationer, föreningar och alla möjliga sorters konsumentvaror (allt från hjortronsylt och broderimaskiner till modelljärnvägar och garageportar) representerade i montrarna.

Vi kommer att vara på plats under alla dagarna för att ”liveblogga” – alltså ännu mer ”här och nu-bloggande”, med tätare uppdateringar än vanligt. Vi kommer  både skriva om nya produkter och publicera kortare intervjuer med intressanta människor vi träffar. Kanske kommer vi bland annat rapportera om:

  • Smove – Den nya spännande husbilen från Niesmann+Bischoff som vi skrivit om tidigare
  • Sealander – Husvagn eller husbåt … eller kanske båda delar samtidigt?
  • Oktoberfest – Öl i riktiga sejdlar, bratwurst, sauerkraut och tyrolermusik varje kväll
  • Elmia Grill – Bästa grilltipsen från kocken Peter G Nilsson

Kommer du också till Elmia? Hojta gärna om du ser oss eller leta upp oss – vi kommer att ha ett litet ståbord i Lobby Syd.

elmia husvagn husbil 2016

Prenumerera på vårt nyhetsbrev