Meny Stäng

Vad händer på FREEDOMtravel 2017?

Annons

Ikväll firar vi in det nya året, och vi hoppas förstås att 2017 ska bli ett toppenår! Vi har naturligtvis ingen full planering för året, men vi vet redan nu att det kommer att hända en hel del här på FREEDOMtravel 2017. Vi har spännande planer på resor, husbilsresor, mässor och nyheter för bloggen. Hoppas att du hänger med!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nya Resor på gång

Travel Innovator 2016
Vi vann inte bara en titel utan också en resa till Belgrad!

Vår första inplanerade resa går till Österrike redan i januari. Det blir första gången på skidor i Alperna för oss och det ska bli sååå spännande!

Vi ska också på konsert i Amsterdam arena, vi har planer på en ny resa till Malta – denna gången med äventyrstema, vi har anmält intresse för en bloggresa till Israel, vi har diskuterat en kryssning och så har vi ju vunnit en resa till Belgrad i Serbien. Och det blir helt säkert fler resor än så … även om vi inte har full koll ännu.

Husbilsresor

Freedomtravel 2017

Stackars FREEDOM står fortfarande på verkstan, men vi räknar kallt med att ha en frisk och kry husbil till våren. Vi har stora planer på en längre husbilsresa i Central- och Östeuropa, för att utforska länder som Ungern, Slovenien, Slovakien och Serbien. Exakt hur jag ska kombinera det med ett förmodat heltidsjobb har jag inte klurat ut ännu, men vi får väl se vad som är möjligt. Självklart blir det resor med husbilen i Sverige också!

Mässor och event

Caravan Stockholm

Det vi hunnit planera hittills är att vi kommer vara med på Caravan Stockholm på Kistamässan i februari och på Vildmarksmässan på Stockholmsmässan i mars.

På båda mässorna kommer vi ha ett bord och live-blogga, och på Caravan Stockholm kommer vi dessutom hålla två föreläsningar. Vi vet också redan nu att det blir fler mässor och event i form av Travel Massive, Nordic Travelblog event och Stockholm Travel Show bland annat …

Ny teknik

360-film
På Facebook kan du titta runt i vår husbåt genom att röra dig runt 360 grader i bilden

Eftersom vi nu har inlett ett samarbete med Nikon kommer vi testa att filma en hel del med den nya 360-tekniken, som alltså gör att man kan se film i 360 grader (antingen genom att röra sig runt i bilden med muspekaren eller genom att gå in i bilden med hjälp av VR-glasögon).

Redan nu kan du se vår första 360-film, från husbåten på vår Youtube-kanal. Observera dock att du bara kan se den i 360-format om du har den senaste versionen av webbläsarna Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Opera. Vi har också laddat upp vårt första 360-foto på vår Facebook-sida. Gilla gärna FB-sidan så du hänger med på alla nyheter!

Nyheter på bloggen

  • Veckans Gäst avslutas – Nästan varje lördag under 2016 har vi presenterat Veckans Gäst. Det har varit otroligt roligt att få intervjua alla dessa spännande människor, men nu sätter vi punkt och går vidare.
  • Happy Friday – Peter kommer fortsätta skriva Happy Friday varje fredag. Berättelsen om hans liv kommer förstås inte fortsätta i evighet, men du kan se fram emot andra glada och personliga fredagsinlägg.
  • Måndagsnyheter – Peter kommer också börja skriva på måndagar, från mitten av januari. Det blir förstås inga tråkiga tidningsnyheter – utan personliga reflektioner kring det senaste inom resor, camping, teknik och digitalisering. Krångliga tekniska nyheter på enkel svenska om man säger så. Missa inte det!

Vi ser otroligt mycket fram emot 2017 och hoppas att du hänger med oss på den här resan! Vi passar också på att önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev