Meny Stäng

Hur fungerar keymission 360?

Ok, nu kör vi! Idag kör vi en djupdykning i, Hur fungerar keymission 360 från Nikon. Jag har haft sånt strul hela dagen med inspelningar, och datan som inte ville ta emot filmerna från min kamera, puh.

Jag hade börjat använda iCloud och då ville inte filmerna laddas in på datan. Bort med den och då försvann alla filer från alla mina dokument och alla brev och mallar som vi använder, man kan bli tokig. Nu är klockan tolv och jag har precis börjat med det här inlägget, men häng med.

Snap Bridge

Appen som ska koppla samman min kamera och min nya Iphone 6s går inte ihop. jag har idag IOS 10.2 och det är den nyaste versionen från Apple. Tekniken går så fort att allt inte hänger med. Apple ändrade vissa inställningar från från IOS 10.1 till IOS 10.2 och då fungerar inte appen ordentligt.

Nikon skickar den här informationen till Apple och allt ska godkännas därifrån och sen ska Nikon få sina uppdateringar, och sen ska det ut. Jag sköter kameran från datorn så länge.

Hur fungerar Keymission 360?

Jag har gjort två filmer och den första är om själva kameran. Den andra är om vad man kan göra i programmet och vilka inställningar som finns att välja på.

Mer info kommer framöver

Jag kan absolut inte allt om kameran ännu, men allt som jag och min vän Nikke går igenom tillsammans får ni veta i senare FREEDOMtravelnews.

Övriga nyheter

  • Är man otrogen om man har sex med en robot? Vi går in i en helt ny värld och vi kanske möter robotar som är lika, och kanske sköna som oss människor, hmmm.
  • Isabella Löwengrip (blondinbella) investerar några miljoner i en ny frisörsbokningstjänst.
  • Många tror att papperstidningar inte existerar om tio år och jag kan bara hålla med.
  • Ska du köpa ett nytt tält till din husvagn så var ute i god tid. Camping varuhuset.se har börjat att ta upp beställningar .
  • Viking cinderella har byggts om för 35 miljoner och är tillbaka i tjänst. 100 nya och lyxigare hytter, större taxfreebutik och en coffee bar.
  • Alla som klickar likes och glada eller ledsna gubbar registreras av Facebook. Allt som vi gör registreras, och nu tänker Facebook få sina robotar att förstå allt vi tänker före vi tänker det. Nu ska jag inte tänka längre?
  • Clickbait heter det när man klickar på en sida eller video som inte håller måttet eller ljuger. Tidningarna är fulla av det här så jag föreslår att vi kallar alla tidningar för Clickbaits i fortsättningen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev