Meny Stäng

Mycket jobb just nu

Annons

Det känns som att vi bara jobbar och jobbar just nu. Det är mestadels spännande, roligt och intressant jobb, men ibland kan det ju bli lite för mycket av det goda om man säger så. Vi kommer sitta framför datorerna en hel del den här helgen … När jag skriver det här är klockan 03:30 och nya inlägget ska ut om två och en halv timme.

Regeringsuppdrag

Som många redan vet så ska jag snart börja ett nytt jobb, men innan dess måste jag avsluta mitt gamla jobb. Jag håller på att sammanställa en rapport som är en del av ett regeringsuppdrag, och som ska lämnas in till Folkhälsomyndigheten på måndag.

Vår del i uppdraget har handlat om att sammanställa vad all internationell och nordisk forskning säger om insatser för att främja bra mat- och rörelsevanor i befolkningen. En gigantisk uppgift egentligen, och trots en systematisk strategi och hjälp av tre medarbetare är vi inte riktigt klara. Det blir till att jobba hela helgen om man säger så …

Jobb med blogg och föreläsningar

Peter har fullt upp med att börja planera våra föreläsningar till Caravan Stockholm 2017. Och så jobbar han med måndagens inlägg för ”FREEDOMtravelnews”. Varje måndag kommer han ju skriva om nyheter inom teknik, digital media, resor och camping. Vad det kommer handla om på måndag? Ja, det blir en överraskning.

Vi kommer med andra ord sitta i husbåten och jobba väldigt mycket den här helgen. Hur ser din helg ut?

Peter Freedomtravel
Peter förbereder måndagens inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev