Meny Stäng

3 billiga husbilar på Caravan Stockholm 2017

Annons

Ok, då kör vi! Det är Peter som rattar. Först vill jag säga att det finns problem med 360-fotona som jag tagit och mest på paddor om jag förstår det rätt. Jag söker efter en kodare som kan hjälpa mig, och tekniken går så fort att allt inte hänger med. Jag har 3 stycken 360-foton idag, men jag ska tänka framöver hur jag ska visa inläggen så att alla får en trevlig upplevelse. Nu till 3 billiga husbilar. Häng med!

3 billiga husbilar

Den första är en PLA med plats för 6 personer. Det här är sjukt billigt för en familj och en husbil att kanske börja med. Vad sägs om 499 900? Det ingår tv med dvd, backkamera, isolerade och uppvärmda tankar, cykelställ, tv-antenn, markis, cd-stereo och en hel del mer.

Husbil PLA
Inte illa alls

NR. 2: Carado T 135

Den tyska Carado T 135 är en väldigt trevlig husbil och man känner sig välkommen så fort man kliver in. Den kan införskaffas i grundutförande för 479 000 kronor och den är under 6 meter. Det är inte mycket som ingår och det finns två bäddar men fyra bältade platser. Hur tänkte man här? Jag hade byggt en bil för två och gjort större kök istället när man ändå inte kan sova fler i bilen.

Husbil Carado
Här är den

NR. 3: Westfalia Amundsen 540D

Den här plåtisen är från Westfalia. Amudsen 540D och är då 5,40 lång. Fin plåtis för grundpriset 462 600 kronor. Husbilen har två bäddar och en som man kan bädda upp vid behov, men 4 bältade platser igen? De tänker nog att man ska ha bilen privat utan att campa och då kunna åka fler, kanske? Jag tycker om när man har ett grundpris och lägger på vad man själv vill, och ser vad var sak kostar.

Husbil från Westfalia
Husbil från Westfalia

Det ska gå och snurra i 360 på telefoner och datorer så ni kan se hur husbilarna ser ut inne. Jag väntar på att någon fabrikör tänker enkelt och kvantitet och blåser  skjortan av många på marknaden. Kanske en husbil för under 300 000 kronor och ruska om marknaden lite. Är det bra eller dåligt?

Missade du förra inlägget om husbilar? Läs 2 husbilsfavoriter på Caravan Stockholm 2017

Prenumerera på vårt nyhetsbrev