Meny Stäng

Husbilsmässa Kista 2017

Annons

Husbilsmässa Kista 2017 ska bli enormt rolig och här händer det massor. Jag rivstartar med att vara gäst i den fantastiska Att resa-podden på torsdag kl. 13:00.

Podden drivs av Lisa och Annika i vanliga fall, men Annika är borta av personliga skäl. Det här är första gången de spelar in live med publik. Efter det så har Helena och jag en föreläsning fredag kl. 11:00 om Albanien & Makedonien och en på söndag kl. 13:00 om Korsika & Sardinien. Det kommer mer så häng med!

Husbilsmässa Kista 2017

Jag kommer att bomba dig med 360-bilder på Facebook inne i husbilarna, så du kan snurra runt och se allt i varje husbil. Självklart kommer jag fota och filma med vanlig kamera och 360 runt i mässan.Jag kommer också spela in våra föreläsningar så det går att se på Youtube i 360, för er som inte var där. Vi gör även intervjuer med utställare och besökare och full fart blir det i flera dagar. Vi står i monter E10.

Keymission 360
Nikon Keymission 360 ska få arbeta

Massor av arbete

Husmus
Det funkar

Jag har nu tagit ett större ansvar över bloggen för att Helena har nytt jobb och hon ska absolut gå in 100 % för det. Jag är husmus numer. Allt med bloggen ska fungera, förhandlingar med resebyråer, inkomst från blogginlägg, svara på alla mail varje dag, resor, handla mat, laga mat, räkningar, städning, tvätt, företaget, ja allt ska fungera. Att driva bloggen är som ett företag med 40-60 mejl varje dag, och alltid flera samtal om nya resor eller event och jag är väldigt bekväm med det, och att vara husmus, haha.

Inför mässan

Det har tryckts upp nya visitkort och flyers. Att designa sina egna flyers har tagit sin tid om hur de ska se ut. Man kan ändra sig hundra gånger men nu är de klara. Nu ska jag färdigställa Powerpoint-presentationerna och det blir två olika till mässan. Innan en powerpoint-presentation måste vi öva hemma så vi håller tiden, för David Batra är direkt efter oss. Vi har 30 minuter på oss och vi vill inte överskrida tiden, för vi vill ha en glad David, haha.

Koder för bloggen

Kodare

Jag har fortfarande inte fått tag i en kodare så vi kan visa 360 på vår blogg. Vi använder vårt Facebookskonto freedomtravelnews där vi lägger ut 360-fotona så länge och jag fortsätter att leta efter någon som kan det här. Har ni några tips, så tar jag gärna emot dem. Happy Friday blir verkligen glad fredag från mässan och vi ska bjuda in er på festen.

Missade du förra resenyheterna? Läs Vilka är Millenials?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev