Meny Stäng

Din dag på Happy Friday

Ok, nu kör vi och det är Happy Friday bara för dig! DET ÄR DIN DAG! Idag ska du inte svara på detta inlägg utan bara le och gå in i helgen väldigt glad. Kom ihåg att inte svara utan bara ta emot. Häng med!

Din dag

Du läsare, är som världens bästa Molgam. Du följer oss i vått och torrt, många  kommenterar och många läser på vår blogg. Vi frågar så många frågor om hur sidor ska se ut, om hur stora bilderna ska vara. Vad du tycker om layout, vad du tycker om olika saker jämt, och ni är helt fantastiska allihopa!

Din dag
Tack

Kärlek

Du sticker in med synpunkter, du poängterar när något inte är riktigt rätt, du ger oss energi att fortsätta i glädje. Fattar du nu vilken unik och jäkligt trevlig person du är! Vi kan skryta med att vi har nog Sveriges bästa nätvänner. Många har vi träffat tack vare bloggen och många kommer vi att träffa framöver och det ser vi fram mot.

Så här är det
Ungefär så här

Ni är bara bäst

Det här är en hyllning till dig som är så fantastisk som person. Vissa av er har hängt med 4-5-6-7 år tillbaka, WOW! Tack tack tack, för att vi har fått chansen att lära känna er. Ta det här med er och njut av din helg, och skriv inte för det här är för dig.

Din dag

Många varma kramar från oss. Peter & Helena.

Missade du förra Happy Friday? Läs Dykning, Grekland  och TravelShow

Prenumerera på vårt nyhetsbrev